Dita Von Teese

Dita Von Teese, wier echte naam Heather Sweet, werd geboren op 28 september 1972 in Rochester (Michigan, VS). Kind, zijn ouders inschrijven in dans lessen, zal ze de liefde. Als tiener, het meisje krijgt een baan verkopen lingerie en is totaal gefascineerd door deze wereld. Zij richt haar onderzoek naar de geschiedenis van de kostuums en voorziet in een tijd om te werken als stylist voor de periode van films. Tegelijkertijd, zij vormt voor fetish tijdschriften en werd al snel een icoon van deze gemeenschap. Het is gemaakt met een alias naam van een stomme film actrice (Dita) Von deeltjesgrootte en intriges voor de naam (Teese) ze gevonden in een adresboek.
Dansers, strippers of model, Dita Von Teese kan spelen en het gebruik van zijn lichaam aan te trekken een groot publiek mannelijke kwijlen jaloers op haar schoonheid, maar Marylin Manson, gotische zanger, die trouwt met de prachtige in 2005. Dita Von Teese reist de wereld aanwezig zijn show en in 2006 publiceerde een verzameling van foto's. In 2009 deelgenomen ze naast zangeres vertegenwoordigt Duitsland op het Eurovisie Contest. Nog erger is, ze heeft deelgenomen aan een project om geld in te zamelen voor de strijd tegen aids door het tekenen van een deel van de zomer 2009 collectie van de winkelketen H & M.

Dita Von Teese Biographie auf Deutsch - Dita Von Teese Biography in English - Dita Von Teese Biografía en español - Dita Von Teese Biografia in italiano - Dita Von Teese Biographie en Français - Dita Von Teese Greek Biography - Dita Von Teese Biografie in het Nederlands - Dita Von Teese Biografia em Português - Dita Von Teese Biografia w jezyku polskim - Dita Von Teese Biography in Russian