Hervé Vilard

Herve Vilard, wiens echte naam Rene Villard, werd geboren op 24 juli 1946 in Parijs (Frankrijk). Hij werd geboren in een taxi en zal worden verwijderd uit de voogdij van zijn moeder te worden geplaatst in verschillende gezinnen en weeshuizen, waar het zal groeien. Nog een tiener was, verhuisde hij naar Parijs. Daar ontmoette hij Daniel Cordier die zal zijn voogd. Herve Vilard houdt van muziek en neemt zangles. Spotted door een artistiek leider in 1965 nam hij zijn eerste vijfenveertig ronden: "Capri C'est Fini." De titel voldoet aan een groot succes en voortbewogen de jonge man op de scène.
Dit succes zal Herve Vilard opname van zijn eerste album en het maken van zijn eerste tournee in Frankrijk, maar ook in Europa en Zuid-Amerika. In de vroege jaren zeventig verhuisde hij naar Buenos Aires (Argentinië) en blijft zijn loopbaan in Latijns-Amerika tot 1978. Het is het jaar van zijn terugkeer naar Frankrijk met de titel "Wij", samengesteld door Toto Cutugno. Deze terugkeer winnaar zal worden gevolgd door vele andere succes van het album ook zelden (de laatste is "cri du Coeur" in 2004). Ondanks deze zeldzaamheid, Herve Vilard is een favoriet van het Frans.

Hervé Vilard Biographie auf Deutsch - Hervé Vilard Biography in English - Hervé Vilard Biografía en español - Hervé Vilard Biografia in italiano - Hervé Vilard Biographie en Français - Hervé Vilard Greek Biography - Hervé Vilard Biografie in het Nederlands - Hervé Vilard Biografia em Português - Hervé Vilard Biografia w jezyku polskim - Hervé Vilard Biography in Russian