Muse

Het museum bestaat uit drie muzikanten Matthew Bellamy (° 9/06/1978) op gitaar en zang, Chris Wolstenholme (geboren 2/12/1978) op bas en Dominic Howard (geboren op 12/07 / 1977) op drums. Het was in Teignmouth in Engeland dat de drie jongens begon wat zou het vlaggenschip spelen samen sinds leeftijd 13 jaar. Na het testen van verschillende benamingen zoals Gothic Plague, Fixed Penalty en Rocket Baby Dolls, de 3 medewerkers in 1997 besloten om hun groep Muse. In 1998, het opnemen van een eerste EP die echt begonnen hun winnende carrière. In 1999 heeft de groep hun eerste album, "Showbiz", dat is erg populair en ook race in Europa. Vaak vergeleken met Radiohead, Muse afstand enkele van de sound van deze groep voor hun tweede album uit na een lange reeks concerten in 2001: "Oorsprong van symmetrie".
De groep bevestigde dit album met zijn talent en werd een instelling van alternatieve rock. Na de introductie in 2002 van een live-album en daarna, eind 2003, zijn derde studio-album ( "Absolution"), Muse terug in 2006 met "Black Holes And Revelations". Sterven op gitaren, piano akkoorden lichte of dramatisch, ritmes belanghebbenden, de stem van Matthew Bellamy, meer rondspoken, levert zijn zwart of planants teksten waardig Muse en bevestigt in verband met de toename van het aantal verkopen dat is Muse een groep van internationale incontournable. In 2009 brengt de groep een nieuwe string naar zijn muziek door toevoeging van een vleugje klassieke muziek tot zijn gebruikelijke rock in een album verwacht in september.

Muse Biographie auf Deutsch - Muse Biography in English - Muse Biografía en español - Muse Biografia in italiano - Muse Biographie en Français - Muse Greek Biography - Muse Biografie in het Nederlands - Muse Biografia em Português - Muse Biografia w jezyku polskim - Muse Biography in Russian