Dominic Monaghan

Dominic Monaghan werd geboren op 8 december 1976 in Berlijn (Duitsland). Bij het bekijken van "Star Wars", dat de kleine Dominic dan 9 jaar oud had een passie voor film. Hij en zijn gezin naar Duitsland in 1988 voor Manchester in Engeland. Op Aquino college, studeerde hij Engels literatuur, geografie en theater. Hij participeert in onderdelen die door de school en werd gespot door een agent die in de cast van de serie "Hetty Wainthropp 'test hij passeert. Dominic blijft op het kleine scherm voor vier seizoenen. Vervolgens reist door de verfilming, zien we in "Monsignor Renard" in 1999 en "This is Personal: The Hunt voor een Yorkshire Ripper" in 2000. Ondertussen heeft hij auditie voor de rol van een hobby in de "Lord of the Rings", en zijn talent trok opnieuw de bestuurders, de lieve Dominic wordt het kleine Meriadoc Brandebouc, een van de belangrijkste karakters van de trilogie.
Sindsdien zijn fans waren gelukkig genoeg te zien in de film "An Insomniac's Nightmare", "zwarte handelaar", "De Purifiers" of "Shooting Livien." Het is sinds 2004 een van de helden (Charlie Pace), van het briljante serie "Lost, The Missing '. Ook gepassioneerd over het schrijven, hij schreef mee aan een script met een collega van schietincidenten Billy Boyd (Pippin in "Lord of the Rings"). In 2009 was hij een van de tolken van de film "X-Men Origins: Wolverine", alvorens terug te keren naar Rome in 2010 zijn "Lost" is voor de zesde en laatste seizoen van de serie.

Dominic Monaghan Biographie auf Deutsch - Dominic Monaghan Biography in English - Dominic Monaghan Biografía en español - Dominic Monaghan Biografia in italiano - Dominic Monaghan Biographie en Français - Dominic Monaghan Greek Biography - Dominic Monaghan Biografie in het Nederlands - Dominic Monaghan Biografia em Português - Dominic Monaghan Biografia w jezyku polskim - Dominic Monaghan Biography in Russian