Miossec

Miossec, zijn eerste naam Christopher, werd geboren op 24 december 1964 in Brest. Hij ontwikkelde al snel een passie voor muziek met zijn broer en een groep "Zwarte Lente", dat is een lokale heerlijkheid Hon. Nog in de vroege jaren'80, Miossec stop muziek zich geheel kan wijden aan zijn studies, het verkrijgen van zijn baccalaureaat en vervolgens bij de faculteit van Brest in de geschiedenis. Voor het opslaan van zijn leven, schrijft hij artikelen voor kranten en vervolgens naar Parijs, waar hij verschillende baantje voor werken als een concept voor TF1-editor. Dit leven is niet volledig en toen hij met Guillaume Jouan, een gitarist in 1994, zijn passie voor muziek neemt.
Zij laten Parijs wonen in Bretagne, werkt aan het eerste album uit volgend jaar: "Drinking." De teksten en ruwe gedesillusioneerd bijeenkomst een succes wordt aangemoedigd en in 1997 het tweede album Miossec "Kiss" is in de winkels. Meer muziek op teksten nog krachtiger te verbreden van het publiek. De inzet wordt geleverd met het derde album "Take A". Zijn reputatie leidde hem te werken voor andere artiesten: Johnny Hallyday, Jane Birkin, Cali of Axel Bauer maken Miossec componist gezocht en zijn nieuwe albums zijn altijd welkom. In "1964" album in zijn verwijzing naar het geboortejaar wij boek nog vleselijke en pure poëzie. Met "De omarmen", vintage 2006 Miossec weer de rillingen dat de kunstenaar geeft ons in het maken van ons aandeel plakjes van het leven zoals het is slechts een van de weinige te tellen.

Miossec Biographie auf Deutsch - Miossec Biography in English - Miossec Biografía en español - Miossec Biografia in italiano - Miossec Biographie en Français - Miossec Greek Biography - Miossec Biografie in het Nederlands - Miossec Biografia em Português - Miossec Biografia w jezyku polskim - Miossec Biography in Russian