Kylie Minogue

Kylie Minogue is geboren op 28 mei 1968 in Melbourne, Australië. Op de leeftijd van elf jaar, bracht ze haar eerste auditie en landde zijn eerste rol in een Australische tv-serie "The Sullivans" en gaat met de sitcom "Skyways". Op 17, zij de school verlaten te wijden zich aan de taak een actrice voltijds. Het is dan gegoten Charlene in de serie "Buren", de meest beroemde serie van de Australische televisie. Door deze rol won ze vele prijzen, die haar een enorme populariteit in zijn land en Engeland.
Per 1987, surfen op de golf van succes, Kylie wrijft in de muziek industrie met debuutalbum Kylie. Dit album is een reeks buizen: "Ik zou zo gelukkig", "The Locomotion" of "Ik weet niet waarom." Zelfs als het beroep van actrice nog steeds geïnteresseerd, Kylie te vinden zijn weg door het opblazen van de hitlijsten in de hele wereld. Maar blijft spelen in een paar films. In 1991 verandert register van het ras aan de dans, die langzamer zijn internationale carrière. Maar sommige nummers was een enorm succes ( "Where the wild roses grow ', een duet met Nick Cave, enz.) In 1999 Kylie tekent een nieuw contract met het label Parlophone te regelen zijn terugkeer met het album" Light Years " en 2001 "Fever" dat met de single "Can't Get You Out of My Head" is de terugkeer naar het voorplan van de internationale scène. Het album verkocht zes miljoen exemplaren.
In 2003 is het weer vielen de ether en tv op de planeet met zijn nieuwe album "Body Language". Helaas, het mooie is getroffen door de ziekte kort na (2005) en moeten de media voor de bestrijding van borstkanker.
Verschijnsel van internationale Kylie Minogue en een vrouw 's werelds meest populaire, ze heeft deelgenomen in 2006 tot een reeks van kleding voor H & M en de ontwikkeling van een parfum (Darling). Muzikaal was het niet tot het einde van 2007 op zoek naar een nieuwe album Kylie resoluut dans: "X". De promotie van dit album is grotendeels in Frankrijk, waar Kylie is de patroonheilige van de tv-show Star Academy 7. Een echte terugkeer naar de winnende Australische schoonheid blijft de weg in 2009 voor het verlaten van zijn elfde studio album "Boombox".

Kylie Minogue Biographie auf Deutsch - Kylie Minogue Biography in English - Kylie Minogue Biografía en español - Kylie Minogue Biografia in italiano - Kylie Minogue Biographie en Français - Kylie Minogue Greek Biography - Kylie Minogue Biografie in het Nederlands - Kylie Minogue Biografia em Português - Kylie Minogue Biografia w jezyku polskim - Kylie Minogue Biography in Russian