Liza Minnelli

Liza Minnelli werd geboren op 12 maart 1946 in Los Angeles, Californië (Verenigde Staten). Dochter van Judy Garland (acteur) en Vincente Minnelli (directeur) groeide ze op in de wereld van entertainment en maakte zijn eerste stappen op een podium op de leeftijd van zeven jaar. Op 16, werd ze zelfstandig en richt alleen zijn carrière door deel te nemen aan diverse Broadway revues. Er werd ze opgemerkt door zijn charisma en zijn eerste inzet is om de films. Zijn eerste grote rol in "Cabaret" in 1972 leverde hem een Oscar.
Het was in 1977 dat Liza is op het hoogtepunt van zijn carrière door te spelen in New York, New York "van Martin Scorcese. Daarna wordt het publiek steeds meer boude musicals en Liza's carrière lijdt. Het blijft om te zetten in films of tv tot het midden van de jaren'90 en geef niet op muziekuitgeverij voor nieuwe albums, de laatste is' Liza's At The Palace "werd uitgebracht in 2009. In 2005, is terug voor de camera's door deel te nemen aan de muzikale komedie "The OH in Ohio", en vervolgens in 2008 in "Broadway, Beyond The Golden Age".

Liza Minnelli Biographie auf Deutsch - Liza Minnelli Biography in English - Liza Minnelli Biografía en español - Liza Minnelli Biografia in italiano - Liza Minnelli Biographie en Français - Liza Minnelli Greek Biography - Liza Minnelli Biografie in het Nederlands - Liza Minnelli Biografia em Português - Liza Minnelli Biografia w jezyku polskim - Liza Minnelli Biography in Russian