Alyssa Milano

Alyssa Milano werd geboren op 19 december 1972 in Brooklyn, een van de vijf wijken in New York (Verenigde Staten). Het was op de leeftijd van 7, na het bekijken van de musical "Annie" een Broadway besloot ze om een actrice en een jaar later maakte ze haar debuut als kunstenaar spelen de rol van Annie in de musical met dezelfde naam. Ze maakte haar debuut op de televisie afspelen Samantha Micelli in de serie "Madame wordt geserveerd" in 1984 en bleef in deze serie voor 8 jaar. Ondertussen speelt ze in de televisie en zelfs film naast Arnold Schwarzenegger in "Commando".
Alyssa probeert song is bijeen in Japan een groot succes van elk van zijn albums. Maar het is op televisie qu'Alyssa zal een onontkoombare en sterren Aaron Speeling niet aarzelen om een van de belangrijkste rollen (Phoebe Halliwell) van "Charmed" tot 2006 en het einde van de serie na acht seizoenen. Alyssa, grote fan van honkbal lanceert een nieuwe lijn van sportkleding dat zal voldoen aan een groot succes in de Verenigde Staten. Dit betekent echter niet verlaten blijkt camera's in verschillende tv-films ( "Wisegal") en films ( "Pathologie").

Alyssa Milano Biographie auf Deutsch - Alyssa Milano Biography in English - Alyssa Milano Biografía en español - Alyssa Milano Biografia in italiano - Alyssa Milano Biographie en Français - Alyssa Milano Greek Biography - Alyssa Milano Biografie in het Nederlands - Alyssa Milano Biografia em Português - Alyssa Milano Biografia w jezyku polskim - Alyssa Milano Biography in Russian