Julian Mc Mahon

Julian McMahon is geboren op 27 juli 1968 in Sydney, Australië. De grote donkerbruine is het tweede kind van Sir William McMahon, een voormalige premier van Australië. Voor het begin van zijn lange carrière als acteur, de prachtige Julian studeerde rechten aan de Universiteit van Sydney, maar na overleven het eerste jaar voor de minst saai begon hij een carrière modelleren. In 1987 ging hij paraded over de hele wereld, via Los Angeles, New York of Rome, Parijs en Milaan ... Het wordt de muze van een merk van jeans en lijkt in veel advertenties. Het staat buiten en wordt aangeboden een plaats in de serie "Dynasty". Na 18 maanden werken aan deze sitcom, laat hij haar voor een andere "Home and Away" die meer weten.
In 1992 neemt hij de leidende rol in de "Wet en Wild Summer" en vervolgens verhuisde hij naar Los Angeles om al haar projecten. Hij speelde in vele delen en films als "Another World" (1994), "Magenta" (1996), onder andere, en lijkt te werpen "Profiler". Groot-acteur, groot in alles wat hij zich verbindt, hij vervolgde zijn zoektocht naar roem en slaagt er met gemak. De demon Cole in "Charmed" verleidt zowel mannen als vrouwen, maar charisma is meestal Christian Troy in 'Nip / Tuck "dat van invloed op het publiek en maakte hem een sex-symbool totdat de serie in 2009.
Tussen het filmen, Julian surfen, koken ... Hij houdt van honkbal, voetbal en basketbal, en heeft voor de collectie van klassieke boeken.
Op een persoonlijk niveau, is hij getrouwd was twee jaar aan Brooke Burns, waarin hij nog een kind was, toen hij trouwde Danni Minogue op 2 januari 1994, maar het paar niet lang duren aangezien divorcing in 1995.

Julian McMahon Biographie auf Deutsch - Julian McMahon Biography in English - Julian McMahon Biografía en español - Julian McMahon Biografia in italiano - Julian McMahon Biographie en Français - Julian McMahon Greek Biography - Julian McMahon Biografie in het Nederlands - Julian McMahon Biografia em Português - Julian McMahon Biografia w jezyku polskim - Julian McMahon Biography in Russian