Jesse Mc Cartney

Jesse McCartney werd geboren op 9 april 1987 in New York (USA). Hij groeide op in de vleugels van de theaters, waar hij bij zijn ouders acteurs en zangers. Al snel heeft hij droomt hij ook toegestaan op de planken, zijn droom uitkomen als hij is aangesteld om te spelen in een musical. Na een aantal jaren op de planken van Broadway, Jesse McCartney is op weg naar steeds een televisie Adam Chandler in de serie "All My Children". Het maakt niet verlaten zolang de muziek-wereld omdat het deelneemt aan groepen "Sugar Beats" en "Dream Street".
In 2004 werd hij lid van de cast van de serie "Summerland" en plannen om zich op het grote scherm. Ondertussen is het mooie kid de betrokkene een solo-muziek in 2006 een album beslist pop-soul "Beautiful Soul". Zijn fysieke peste doet niets af aan zijn talent en zijn muziek aan een mooi succes. In 2008, Jesse McCartney vrijgegeven zijn derde album "vertrek", het niet opgeven van zijn werk zo lang als een acteur sinds 2006 heeft hij een aantal keer op het scherm verscheen in "Hannah Montana" of hij voldoet aan Miley Cyrus wie hij viel madly in love.

Jesse McCartney Biographie auf Deutsch - Jesse McCartney Biography in English - Jesse McCartney Biografía en español - Jesse McCartney Biografia in italiano - Jesse McCartney Biographie en Français - Jesse McCartney Greek Biography - Jesse McCartney Biografie in het Nederlands - Jesse McCartney Biografia em Português - Jesse McCartney Biografia w jezyku polskim - Jesse McCartney Biography in Russian