Benoît Magimel

Benoît Magimel werd geboren op 11 mei 1974 in Parijs van een verpleegkundige moeder en een vader bank werknemer. Het is in 13 jaar dat de kleine Prodigy landde zijn eerste rol in de cultfilm "La Vie est un Long Fleuve Tranquille". Het was toen dat ontwaakt in hem een zeker enthousiasme voor de film, besloot hij zich geheel kan wijden aan wat zou voor hem een roeping, die van de acteur. Zij speelt de rol van de tieners, helaas niet zo bekend bij het grote publiek, dan is een groot aantal televisie-optredens in tv-films, zoals "Les Enfants de Lascaux", Mauritius Bunio, "False Brothers", door Vincent Martorana of in "De Italiaanse technicus, Marcel Bluwal, of" Long Course "van Alain Tasma zullen zijn ultieme TV voor het kleine scherm in 1995. In datzelfde jaar de fans van Benedictus vinden in "het enige meisje," waar hij speelde het vriendje van Virginie Ledoyen.
Zijn mooie gezicht, met kinderlijke, zal stellen van de rol van een jonge Poolse film de Florent Emilio Siri "Een moment van stilte." Iedere andere persoon voor een andere film ( "Les Enfants du Siècle") waarin hij speelt Alfred de Musset naast Juliette Binoche en George Sand.
In 2000 heeft de briljante acteur is vastbesloten om het vinden van een plek in het hart van de Franse cinema, dan vinden we de affiche van "Le Roi Danse", "Lisa" en "Volgens Matthew." Dit zelfde jaar dat Juliette Binoche geef hem een klein meisje, het paar Frankrijk's meest glamoureuze benoemen Hannah.
Na vele jaren van werk, de acteur engelachtige gezicht wordt eindelijk beloond, hij won de Palme in 2001 voor Beste Acteur in Cannes voor zijn prestatie in "The Pianist". Steelt van succes naar succes zoals in "Les Chevaliers du Ciel" in 2005, of "The Girl Cut in Two" in 2007 en in 2009/10 zal worden bekeken in "De advocaat" en "duurzaam" en minste vier andere films.

Benoit Magimel Biographie auf Deutsch - Benoit Magimel Biography in English - Benoit Magimel Biografía en español - Benoit Magimel Biografia in italiano - Benoit Magimel Biographie en Français - Benoit Magimel Greek Biography - Benoit Magimel Biografie in het Nederlands - Benoit Magimel Biografia em Português - Benoit Magimel Biografia w jezyku polskim - Benoit Magimel Biography in Russian