Christophe Maé

Christophe Mae werd geboren op 16 oktober 1975 in Carpentras (Frankrijk). Het is zijn vader, amateur jazzmuzikant, zijn liefde voor muziek. Vanaf de leeftijd van 6 jaar leerde hij de viool en de batterij plaatsen. In de adolescentie, de ziekte immobilizes Christophe Mae gelegenheid om hun zang en mondharmonica leren geïnspireerd door het talent van Steevie Wonder. Het creëert haar eigen wereld muziek klinkt te rythm'n blues en soul en treedt op in kleine zalen in Zuid-Frankrijk en later ging naar Parijs, waar hij landde het eerste deel van artiesten als Seal of Jonatan Cerrada. Daar werd hij opgemerkt door Dove Attia haar raad bij te wonen casting van de musical "Le Roi Soleil".
Gekozen tot het interpreteren van de koning de broer van Christophe Mae speelt deze rol sinds het einde van 2005 en eindigen in mid-2007. Zich kunnen richten op zijn solocarrière breekt hij zelfs dit jaar haar eerste album waarop zazie schreef enkele boeken en zijn verkiezing tot 2007 NRJ Music Awards als Best Franse Openbaring van het Jaar zal een geduchte springplank naar een carrière als veelbelovend . Iets minder dan een jaar na de release van zijn debuut album "My Paradise" (verkocht meer dan een miljoen exemplaren) Christophe Mae ontving in maart 2008, Victory Music Artist van de openbare openbaring van het jaar.

Christophe Maé Biographie auf Deutsch - Christophe Maé Biography in English - Christophe Maé Biografía en español - Christophe Maé Biografia in italiano - Christophe Maé Biographie en Français - Christophe Maé Greek Biography - Christophe Maé Biografie in het Nederlands - Christophe Maé Biografia em Português - Christophe Maé Biografia w jezyku polskim - Christophe Maé Biography in Russian