Madonna

Madonna, wiens echte naam Louise Veronica Ciccone, geboren op 16 augustus 1958 in Bay City, een voorstad van Detroit (USA) waar ze opgroeide in een bescheiden achtergrond. Zijn moeder stierf toen ze pas zes jaar. De nieuwe vrouw van zijn vader wil een goede opleiding en Louise is een klein pensioen in een katholieke school. Hier, het combineren van de Zusters van bovenmenselijke wezens en denken en beroemd, ze beslist ze zullen goed zus en de bekende werking van de omstandigheid. Hij verlaat het idee om een goede zuster, maar houd in gedachten dat beroemd te komen in 1978 trok ze naar New York om te proberen zijn geluk. Het voert veel kleine banen te verdienen voor een levende weg van de Franse zanger Patrick Hernandez is de eerste stap op weg naar succes. Maar geluk is niet altijd gaan wonen, maakte ze een aantal optredens in films en foto's naakt voor sessies.
In 1981 ontmoette zij de New Yorkse DJ Mark Kamins die terugkeren naar de platenmaatschappij Sire Records Company. Het volgende jaar nam ze haar eerste single ( "Iedereen"), dat is een buis in discotheken. In 1983, zijn eerste album dat voortbewogen de top van de internationale hitlijsten nooit verlaten aangezien. Ze gaat en probeert albums bioscoop ( "Search Désespérément Susan", "Who's That Girl"). De awards zijn regent over haar, goud, Music Awards, en hij onderhoudt een band met hun doelgroep door het organiseren van reizen marathon rond de wereld.
Na een periode van verbijstering in de vroege jaren'90, Madonna is zeer moeilijk op het toneel in 1996 met de film "Evita" waarin ze speelt Eva Perón, een legendarische figuur in Argentinië. Bovendien interpreteert de soundtrack van de film "Don't Cry For Me Argentina", dat is een enorm succes.
Na dit enorme succes, Madonna heeft een pauze en een dochter met Carlos Leon Lourdes Maria geboren 14 oktober 1996.
Bij zijn terugkeer in de bakken in 1998, is het licht, omgeven door een nieuw team zijn muziek neemt een andere wending van wat hij eerder had gedaan. Het album "Ray of Light 'in 2000 gevolgd door" Muziek "zijn de basis voor een nieuwe wereld tour die begon na de geboorte van Rocco werd geboren in augustus 2000 trouwde ze met Guy Ritchie in december van dat jaar.
Na enige ervaring in het theater en bioscoop Madonna een nieuw album genaamd "Confessions Op de dansvloer" in het najaar van 2005. Dit album is een succes, dankzij onder andere de titels "Hung Up" en "Sorry" en klim op de top van meer dan dertig wereldranglijst. In 2008, Madonna terug met "Hard Candy", een album van de stedelijke popmuziek geproduceerd door maten als Pharrell Williams en Timbaland. Zoals bij elke nieuwe release is een succes waardoor Madonna om de vrouwelijke kunstenaar die verkoopt de meeste records in de wereld.

Madonna Biographie auf Deutsch - Madonna Biography in English - Madonna Biografía en español - Madonna Biografia in italiano - Madonna Biographie en Français - Madonna Greek Biography - Madonna Biografie in het Nederlands - Madonna Biografia em Português - Madonna Biografia w jezyku polskim - Madonna Biography in Russian