M

M, wiens echte naam, Mathieu Chedid, werd geboren op 21 december 1971 in Boulogne-Billancourt. Een vader, een zanger, hij moet hebben geweten opname studio vanaf een jonge leeftijd. Hij leert heel snel en speelt de muziek in verschillende groepen die toeneemt met vrienden. Het werk op vele studio-albums met vele artiesten zoals NTM of Faudel en besluit om een duik te nemen bij de opname van zijn eerste solo album uit in 1997.
"Doping", poëtische en groovy album waarbij M vertelt ons veel van de geschiedenis vol van humor, al snel gevonden zijn publiek en met enig succes vooral met het concert reeks na haar vrijlating. In 1999, voor zijn tweede album "I Say Love", Man ontvangt de Victoire de la Musique voor Beste Mannelijke Artiest en wordt een afbeelding van de Franse muzikale landschap. Na een dubbel leven in 2001 en "M1 Lab 'in 2002, M vrijgegeven" Wie van ons ", waarin hij won een zekere soberheid kan te wijten zijn aan de geboorte van zijn dochter in 2002, maar dit album is nog steeds zeer succesvolle musical. Sinds die laatste studio album, Man heeft twee live albums en een die de soundtrack van de film "Tell No One", dat hij volledig.

M Biographie auf Deutsch - M Biography in English - M Biografía en español - M Biografia in italiano - M Biographie en Français - M Greek Biography - M Biografie in het Nederlands - M Biografia em Português - M Biografia w jezyku polskim - M Biography in Russian