Beatriz Luengo

Beatriz Luengo werd geboren op 23 december 1982 in Madrid (Spanje). Uit de kindertijd, het toont de bepalingen voor zang, en in tien jaar, ze vormden een trio met twee van haar vrienden. De kleine groep zal niet het succes en de prachtige Beatriz Luengo enige tijd weg van de song te wijden zich aan het leren van de dans. Deze opleiding heeft geopend deuren te spelen in musicals. Het talent altijd eindigt betalen in 2002, Beatriz Luengo wordt gekozen om deel uit te maken van het team een nieuwe Spaanse "Un, Dos, Tres." De serie is een succes en voortbeweegt Beatriz op de scène.
Met verschillende andere spelers van de serie nam ze deel aan de registratie van de albums die toelaten om een positie in de muziekwereld. In 2005, na 4 seizoenen, Beatriz Luengo verlaat de serie, vastbesloten om in te breken in de muziek. Ze haar eerste solo album "Mi Generacion" waarvan de eerste single "Hit Lerele" cartonne onmiddellijk. Beatriz Luengo teruggekeerd in 2008 met "Carousel" die in 14e plaats van de Spaanse hitlijsten. Een mooi en een groot succes en lange carrière te wachten voor de meest mooie en sexy in Madrid.

Beatriz Luengo Biographie auf Deutsch - Beatriz Luengo Biography in English - Beatriz Luengo Biografía en español - Beatriz Luengo Biografia in italiano - Beatriz Luengo Biographie en Français - Beatriz Luengo Greek Biography - Beatriz Luengo Biografie in het Nederlands - Beatriz Luengo Biografia em Português - Beatriz Luengo Biografia w jezyku polskim - Beatriz Luengo Biography in Russian