Lost Prophets

Lost Prophets is een groep neo-metaal gebaseerd op Pontypridd (Wales) in 1997 door Ian Watkins (zang), Lee Gaze (gitaar), Mike Lewis (gitaar), Stuart Richardson (bas), Mike Chiplin (drums) James Olivier (sampler / backvoices). Het begin is niet eenvoudig en de groep, ondanks de ijver van de mensen die hij ontvangt, wordt geschuwd door de majors.
Het werk en doorzettingsvermogen uiteindelijk betaalt sinds 2000, Lost Prophets eindelijk tekenen een onderneming met een etiket. Na toert de Staten en Europa de eerste album van de groep "The Fake Sound Of Progress". De verschillende geluid en de krachtige stem van de zangeres snel Lost Prophets een groep marktleider op het gebied van muziek en hun succes groeit een beetje meer elke dag en is bevestigd met de release van hun tweede album, werkte meer dan de vorige, maar minder geslaagd "Start Something" in 2004. In 2006, Lost Prophets met zijn derde album ( "Liberation Transmission"), een soort van back to basics die delight fans met titels zoals "Can't Catch Tomorrow 'of' Everyday Combat" waarmee de visserij op de dag en Lost Prophets zijn een groep van bevriende.

Lost Prophets Biographie auf Deutsch - Lost Prophets Biography in English - Lost Prophets Biografía en español - Lost Prophets Biografia in italiano - Lost Prophets Biographie en Français - Lost Prophets Greek Biography - Lost Prophets Biografie in het Nederlands - Lost Prophets Biografia em Português - Lost Prophets Biografia w jezyku polskim - Lost Prophets Biography in Russian