Jennifer Lopez

Jennifer Lopez werd geboren op 24 juli 1970, in New York naar Puerto Ricaanse ouders. Van jongs Jennifer weet ze wil film en ze begon haar carrière op 16 spelen in "My Little Girl" en krijgen een rol voor de verschillende seizoenen in de tv-serie "In Loving Kleur". Gebaseerd op deze ervaring, Jennifer tal van optredens in diverse producties en in 1995 krijgt ze eindelijk haar eerste belangrijke rol in de "Money Train". Zijn film carrière was gelanceerd en Jennifer is altijd al droomde van een muzikale carrière begon het opnemen van een album. In 1999 is de eerste single ( "If You Had My Love") van de Latijns-Bomba bijeenkomst een groot succes.
Sindsdien is Jennifer alterne filmen en opnemen zonder ooit loslaten de bovenkant van de poster en een van People magazine dat praten over haar liefdesleven. Omdat voor een groot temperament en vuur is al drie keer getrouwd. In 2004, na het verlaten van Ben Affleck Jennifer vluchtte in de armen van Marc Anthony trouwt ze in juni. Maar deze gevallen niet voorkomen hart Jennifer te werken en keerde ze terug in het begin van 2005 met een nieuw album, getiteld "Rebirth" (Renaissance), belooft ons dat belooft een goed moment. Wat niet na te komen, omdat Jennifer Lopez werd uitgebracht in 2007 zijn eerste volledig Spaans album 'Como Ama Una Mujer "en in hetzelfde jaar het album" Brave ". Het verhoogt tevens de film spelen in de productie in minder licht dan in het verleden ( "De vergeten Juarez" in 2007 of "American schatjes" in 2009). Ten slotte, om een ijsvorming op de taart, Jennifer Lopez en Marc Anthony in februari 2008 was ingenomen met hun eerste kinderen, de tweeling Max en Emme.

Jennifer Lopez Biographie auf Deutsch - Jennifer Lopez Biography in English - Jennifer Lopez Biografía en español - Jennifer Lopez Biografia in italiano - Jennifer Lopez Biographie en Français - Jennifer Lopez Greek Biography - Jennifer Lopez Biografie in het Nederlands - Jennifer Lopez Biografia em Português - Jennifer Lopez Biografia w jezyku polskim - Jennifer Lopez Biography in Russian