Eva Longoria

Eva Longoria is geboren op 15 maart 1975 in Corpus Christi, Texas (Verenigde Staten). Het is de laatste van de vier meisjes in de Longoria familie en groeit met haar zussen op de ranch van zijn ouders. Student ernstig, ze studeert kinesiologie en behaalde zijn diploma aan het eind van 90 jaar. In 1998, ze komt uit op een prachtige wedstrijd ieder jaar gehouden in zijn woonplaats en haar schoonheid niet onverschillig laat de jury dat betekent winnen. Vanaf dat moment het leven van Eva Longoria zullen veranderen, ze naar Los Angeles en participeert in vele gietstukken.
Ze kreeg een paar kleine rollen in tv-series voor ze gehuurd in 2001 tot de interpretatie van de rol van een voormalige call girl in "Het branden van liefde." Later hart hopelijk ook getrouwd in 2002, omdat de acteur Tyler Christopher. (Het echtpaar echtscheiding in begin 2005). Kant het werk, de carrière van de mooie Eva echt begon in 2004 toen ze werd ingehuurd om te spelen in "Desperate Housewives". Bleek aan het grote publiek, Eva wordt een ster van televisie en film niet kijken uit naar het ( "Deep In The Heart Of Texas", "The Sentinel", "Harsh Times", enz.) .. Op 7 juli 2007, Eva Longoria trouwt met de Franse basketballer Tony Parker, ontmoette zij twee jaar eerder. Wat geluk voor de mooie en het verhaal is niet af.

Eva Longoria Biographie auf Deutsch - Eva Longoria Biography in English - Eva Longoria Biografía en español - Eva Longoria Biografia in italiano - Eva Longoria Biographie en Français - Eva Longoria Greek Biography - Eva Longoria Biografie in het Nederlands - Eva Longoria Biografia em Português - Eva Longoria Biografia w jezyku polskim - Eva Longoria Biography in Russian