Linkin Park

Linkin Park is een groep gevormd in de late jaren'90 in Los Angeles (USA). De leden van de groep (Chester Bennington (zanger), Mike Shinoda (rapper, gitarist, pianist, Foley), Rob Bourdon (drums), Darren "Phoenix" Farrell (bas), Joe "mijnheer" Hahn (DJ) en Brad Delson ( gitarist) alle brengt een vleugje originaliteit in de groep die muziek is een mengeling van hardrock, metal, rock, rap en elektronische muziek.
Dit maakt het mogelijk de oorspronkelijke groep te breken snel en in 2000 zijn eerste album "Hybrid Theory" in de naam van de groep om haar stichting. Het album is een succes en voortbeweegt de groep aan de top van de hitlijsten met de titel "One Step Closer" en "In The End" te verkopen meer dan 14 miljoen exemplaren verkocht. In 2003, Linkin Park is gewacht met zijn tweede album "Meteora" en doet zijn publiek niet teleurstellen, waaruit blijkt dat het niet om een vallende ster in de geschiedenis van de muziek. 2004 Na een live album ( "Live in Texas") album een duet met rapper Jay-Z Linkin Park keert terug in 2007 met een nieuw spel dat verrast door zijn zachtere stijl. "Minuten voor middernacht", terwijl het verschil is niettemin een uitstekend album en haar twaalf titels moet het plezier van hun publiek. In afwachting van de release van een nieuwe studio album van de groep Linkin Park wij aanbesteding voor het vakantieseizoen 2008 live album opgenomen in juni 2008 in Engeland "Road to Revolution: Live at Milton Keynes".

Linkin Park Biographie auf Deutsch - Linkin Park Biography in English - Linkin Park Biografía en español - Linkin Park Biografia in italiano - Linkin Park Biographie en Français - Linkin Park Greek Biography - Linkin Park Biografie in het Nederlands - Linkin Park Biografia em Português - Linkin Park Biografia w jezyku polskim - Linkin Park Biography in Russian