Ginie Line

Ginie Line, werd geboren op 14 mei 1974 in Montreuil, maar groeide op in Marseille, waar ze studeerde kappersbranche terwijl die zich bezighouden met zijn passie voor zingen. Zijn afstuderen, vond zij een baan in een kapper waar ze werkt dag en nacht het zich voordoet in piano bars in de Franse Riviera. Dit is een van die avonden of geluk lacht hij komt immers tegemoet aan een producent die gesprekken. GINIE wint snel in vertrouwen en in samenwerking met pianist van de groep, voor muziek, en zijn moeder, voor tekst, het schept zijn eigen directory. In 1997 verhuisde ze naar Parijs en wordt een model dat krijgt zijn werk zeer goed ontvangen. Het daaropvolgende jaar werd zijn eerste single "A Simple neen" luidt, volgde een jaar later een tweede titel en een samenwerking op een album van Florent Pagny.
Zijn werk uiteindelijk betaald wanneer zij van plan is zich te spelen in de musical "De tien geboden". In 2002 heeft zij een duet opgenomen met Ray Charles en lanceert nieuwe single. Twee duizend drie en wordt gekenmerkt door de eerste stappen GINIE bioscoop in "Alive" en delen een reeks concerten die leidt tot de vier hoeken van Frankrijk. De wijding kwam in 2005 met de release van zijn eerste solo album "Play" op, die in een diverse, het toont ons de omvang van haar talent en de schoonheid van haar stem.

Ginie Line Biographie auf Deutsch - Ginie Line Biography in English - Ginie Line Biografía en español - Ginie Line Biografia in italiano - Ginie Line Biographie en Français - Ginie Line Greek Biography - Ginie Line Biografie in het Nederlands - Ginie Line Biografia em Português - Ginie Line Biografia w jezyku polskim - Ginie Line Biography in Russian