Leslie

Leslie, wiens echte naam Leslie Bourgoin, werd geboren op 4 februari 1985 in Le Mans. Zijn vader is een hybride van Vietnamese oorsprong en Wallinesian, zijn moeder is Frans. Vroege Leslie bracht zijn jeugd door in Gabon van 6 tot 9 jaar en Togo van 12 tot 15 jaar die in staat heeft te genieten van de Afrikaanse cultuur en maakt ze een meisje open. Terug in Frankrijk, Leslie begon te zingen als koorzanger in de buurt een school met rappers. In die omstandigheden is het de eerste etappe op een muziekfestival. Met zijn broer, componist Little D, Leslie begon te werk serieus. Hij ziet het als een enorm potentieel en een enorme talent. Hun medeplichtigheid is volledig in de teksten zoals in de muziek.
In het begin van 2001, Leslie is de kwestie van Seed Star waar ze zijn overgegaan tot een lied van Destiny's Child. Ze wint de wedstrijd met vlag en zorgen dat het niet opnemen van zijn eerste single: "De juiste keuze." De titel verkoopt meer dan 200.000 exemplaren, een bewijs dat talent niet verwachten dat het aantal jaren. Een album ( "ik ben en blijf ik") co-auteur met LittleD zullen volgen, wij vinden dit album in een stijl die sterk verschilt van dat alles kwam uit vóór, een stijl die varieert van moderne Rock and Soul, dat sommige beschrijven als "stedelijke ziel." Succes is eens te meer de benoeming van Leslie's carrière is eindelijk gelanceerd. Word een referentie voor de Rhythm and Blues Frans, Leslie keerde terug in 2004 met zijn tweede album "Mijn kleuren". In 2006, "Love In Flight" is het derde opus van de prachtige Leslie enkel looptijd. In 2008 Leslie maakte een kleine knipoog naar 80 jaar uit een album van deze gelegenheden Years "Future 80".

Leslie Biographie auf Deutsch - Leslie Biography in English - Leslie Biografía en español - Leslie Biografia in italiano - Leslie Biographie en Français - Leslie Greek Biography - Leslie Biografie in het Nederlands - Leslie Biografia em Português - Leslie Biografia w jezyku polskim - Leslie Biography in Russian