Nolwenn Leroy

Nolwenn Leroy werd geboren in Saint-Renan, nabij Brest, op 28 september 1982. Hoewel ze gedurende slechts enkele jaren in Groot-Brittannië, zij blijft zich inzetten voor deze regio en bewaring ergens in zijn hart de liefde voor de zee en de Keltische legenden. In 1992, zijn vader, beroepsvoetballer, afziet van zijn familie. Nolwenn's moeder met haar twee dochters vervolgens verhuisd naar San Yorre. Gedurende deze periode, op aanbeveling van haar muziek leraar, Nolwenn leren de viool. Op de leeftijd van dertien jaar won ze een wedstrijd georganiseerd door een grote commerciële kantoren en te delen voor tien dagen in Mali voor een humanitaire missie die leidt Gao naar Timboektoe. In juli 1998 werd ze gekozen door de Rotary Club van Vichy te beginnen in ruil voor een jaar in de Verenigde Staten, ze liet weten dat zij niet zal zijn grootvader die stierf in november 1998. Nolwenn voor het moment dat dit het afscheid is een afscheid blijft een beslissend moment in zijn leven, en heeft een liedje geschreven over dit onderwerp.
Dit jaar zijn de Verenigde Staten is moeilijk omdat het betekent een jaar zonder dat zijn familie iets moeilijker toen zestien. Het is niet eenvoudig, maar Nolwenn blijkt sterker en volledig tweetalig. Op dat moment in Cincinnati (Ohio), zal deze fase een kleine twee dagen in een Performing Arts School (zoals "Fame") die woont van een van zijn vrienden.
Het is zijn terugkeer naar de Verenigde Staten besluiten over te gaan tot klassieke zangles en laat een beetje viool. In Nolwenn feite altijd zingt, maar is van mening dat het verbeterd kan worden en een solide basis met de lyrische zang. Conservatorium Vichy zijn leraar begeleidt, dan is toegetreden tot het conservatorium Nolwenn Regionale Clermont Ferrand, waar ze zullen niet lang blijven, want ze houdt van alle muziek en deze wereld is te versnipperd.
In 2001 sloot ze zich aan bij de rechtenfaculteit van Clermont-Ferrand, met het voornemen van een diplomatieke carrière te werken bij de VN of een NGO. Parallel aan deze studies werkt ze in het weekend als een caissière om zangles met Armande Altai en uitstapjes naar Parijs.
Het duurt vertrouwen is besloten om een model voor de cast van Star Academy seizoen 2002, zijn eerste casting. Haar aanvraag wordt goedgekeurd, zal zij uiteindelijk in staat zijn om aan zijn passie. Ze zei zelf: "Muziek is altijd mijn prioriteit. Zelfs de jongens zijn altijd gegaan na. "Na vier maanden werk, dag na dag wordt gedeeld door miljoenen kijkers, dan wint de overwinning.
Deze overwinning wordt gevolgd door een album dat maakt een groot succes en daarna een reeks concerten die bevestigt dat de goede verkoop van het album. Het avontuur gaat beginnen, aangezien Nolwenn Leroy is terug in de bakken met een tweede album ( "Natural History") in december 2005.

Nolwenn Leroy Biographie auf Deutsch - Nolwenn Leroy Biography in English - Nolwenn Leroy Biografía en español - Nolwenn Leroy Biografia in italiano - Nolwenn Leroy Biographie en Français - Nolwenn Leroy Greek Biography - Nolwenn Leroy Biografie in het Nederlands - Nolwenn Leroy Biografia em Português - Nolwenn Leroy Biografia w jezyku polskim - Nolwenn Leroy Biography in Russian