Frédéric Lerner

Frederic Lerner werd geboren op 21 december 1972 in Parijs (Frankrijk). Hij studeerde handel meer tevreden zijn ouders door jaloezie en BTS in zijn zak, die hij achtergelaten alles te wijden aan de muziek. Zelf aangeleerd, de jonge auteur interpreteert componist is snel in het midden. Een platenmaatschappij aangeworven Lerner en Frederick gemaakt een breekpunt in de Franse muzikale landschap in 2001 met zijn eerste album "On partijen". De diepte van zijn teksten en melodieën effectieve invloed op het publiek dat Frederick komt in de loop van 2002, solo of in het eerste deel van de gerenommeerde kunstenaar (De Palmas, Noah, enz.) ..
Voor zijn tweede album, "Be Free" in 2003, Frederic blijft trouw aan haar stijl als sommige dicht bij die van Jean-Jacques Goldman. Na een jaar uitgegeven aan wegen, Frederic Lerner ontstaat een tijd om te werken aan zijn derde film "Ca Pass of breken" werd uitgebracht in 2007 over, die in 11 tracks, hij beheert eens te meer te verplaatsen ons met zijn geschriften en zijn muziek.

Frédéric Lerner Biographie auf Deutsch - Frédéric Lerner Biography in English - Frédéric Lerner Biografía en español - Frédéric Lerner Biografia in italiano - Frédéric Lerner Biographie en Français - Frédéric Lerner Greek Biography - Frédéric Lerner Biografie in het Nederlands - Frédéric Lerner Biografia em Português - Frédéric Lerner Biografia w jezyku polskim - Frédéric Lerner Biography in Russian