Noémie Lenoir

Noemie Lenoir werd geboren op 19 september 1980 in Versailles van een Franse vader en een moeder Reunion. In 1998 werd ze het model van Ford-bureau en vervolgens verhuisd naar de VS te gaan met zijn carrière. Het is de inhoud van alle tijdschriften en werd de muze van L'Oreal in 2001.
Noemie Lenoir bioscoop probeert te verkrijgen door een kleine rol in "Asterix en Obelix Missie Cleopatra" en vervolgens in 2003 in "Gomes Tavares En waar heeft het een veel belangrijker rol. Het jaar 2004 is gewijd aan zijn liefde met de voetballer Claude Makelele, die ter verkrijging van de geboorte in februari 2005 aan een kleine KELYAN. In 2007 heeft zij teruggegeven aan de filmproductie in "Gomez vs Tavares' en 'Rush Hour 3", maar niet afzien van het modelleren of verlicht de schoonheid van onze glossy tijdschriften en is de muze van het merk Marks & Spencer.

Noémie Lenoir Biographie auf Deutsch - Noémie Lenoir Biography in English - Noémie Lenoir Biografía en español - Noémie Lenoir Biografia in italiano - Noémie Lenoir Biographie en Français - Noémie Lenoir Greek Biography - Noémie Lenoir Biografie in het Nederlands - Noémie Lenoir Biografia em Português - Noémie Lenoir Biografia w jezyku polskim - Noémie Lenoir Biography in Russian