Lynda Lemay

Lynda Lemay werd geboren in Portneuf in Canada op 25 juli 1966. Ze is gepassioneerd door zeer jonge leeftijd aan het schrijven is het schrijven van zijn eerste nummer ( "Papa ben je daar?") Op de leeftijd van negen jaar. Daarna probeert hij aan de literatuur begint het schrijven van een roman, maar zijn passie voor zingen en vangen zij aan de samenstelling ervan. Zij speelt in de koffie-regio in 1989 en won een prijs van auteur componist en performer op het Festival van Granby, die uit is zijn carrière. Ze zijn eerste album ( "Our Dreams") in 1991 en won de Canadese publiek met zijn prachtige en originele teksten.
Zijn verovering van de Franse overheid in 1996, na zijn ontmoeting met Charles Aznavour beslist produceren. Genereus en innemend, Lynda Lemay adressen in zijn liederen van de universele thema's die onmiddellijk hoger beroep. Sinds Lynda zet haar liefdesverhaal tussen Frankrijk en Quebec met een publiek meer elke dag. "An Eternal Winter" uitgebracht in het begin van 2006, is de soundtrack van een musical samengesteld, geregisseerd en gespeeld door Lynda. Een moment van puur geluk! Lynda Lemay Eind 2006 zijn tiende album uitgebracht: "Mijn handtekening", waarin zij markeert een terugkeer naar de bron met een meer akoestische muziek. Dit album wordt gevolgd door een tournee Lybda daling sinds ccompagné zal worden op het podium door twee muzikanten. Eind 2008 album "Hello It's Me" levert een nieuw facet van het heelal door Lynda Lemay met teksten inschrijving of humoristisch, maar nog steeds chiseled.

Lynda Lemay Biographie auf Deutsch - Lynda Lemay Biography in English - Lynda Lemay Biografía en español - Lynda Lemay Biografia in italiano - Lynda Lemay Biographie en Français - Lynda Lemay Greek Biography - Lynda Lemay Biografie in het Nederlands - Lynda Lemay Biografia em Português - Lynda Lemay Biografia w jezyku polskim - Lynda Lemay Biography in Russian