Matt LeBlanc

Matt LeBlanc werd geboren op 25 juli 1967 in Newton, Massachusetts. Hij besloot op de leeftijd van 8 jaar van een carrière in de motorsport, maar een auto-ongeluk gevraagd hem te ontvluchten deze droom. Bovendien is haar moeder wil haar Matti voortzetting van zijn studies, dus hij eindelijk luisteren naar de Italiaanse mama en krijgt een paar jaar later een diploma als timmerman.
Maar Matt verloren is gegaan, is uitgegroeid tot een timmerman is niet wat hij verwachtte. Een vriend vervolgens adviseerde hem om te proberen zijn geluk in de modellering. Hij acht dit idee en vertrekt naar New York. Garantie succes, de charmante Italiaanse tovenaar en de woede in NYC, afgebeeld in diverse commercials zoals Heinz Ketchup, of voor Levi's en Coca Cola. Na het debuut op het kleine scherm als een dummy pub, toen hij begon in het theater, later in sitcoms zoals "TV-101", "Top of the Head", "de Tien van Just Us" en uiteindelijk verschijnt in het Tv-film "Alles om te overleven."
Maar bij het spelen van Joey Tribbiani, een openhartige en inspirerende jonge man in de serie "Friends" dat Matt won superster-status. Naast haar peers prachtig spel, Matt speelt graag een beetje gek en is bekend over de hele wereld. Zijn carrière is over meerdere jaren boven aan de top. Veel producenten en regisseurs geëist, wordt dit weergegeven in de film "The Killing Box", "Ziet" Italiaanse "en in" Lost in Space ". Maar de echte plaats van deze prachtige Italiaanse is uiteraard op het kleine scherm. Maar de openbare weg zijn nieuwe serie "Joey" wie neemt het karakter van "Friends" en na twee seizoenen (2004/05) de sitcom wordt geschrapt. Aangezien Matt LeBlanc in de problemen een nieuwe impuls aan zijn loopbaan.

Matt Leblanc Biographie auf Deutsch - Matt Leblanc Biography in English - Matt Leblanc Biografía en español - Matt Leblanc Biografia in italiano - Matt Leblanc Biographie en Français - Matt Leblanc Greek Biography - Matt Leblanc Biografie in het Nederlands - Matt Leblanc Biografia em Português - Matt Leblanc Biografia w jezyku polskim - Matt Leblanc Biography in Russian