Jude Law

Jude Law werd geboren op 29 december 1972 in Londen, Engeland. Hij begon drama op de leeftijd van 11 jaar in het Nationaal Jeugd Theater in Londen. We zullen zien in een reeks "Families", evenals theater en film. In 1994, haar mooie gezicht trekt alle ogen gericht op de film "Shopping", de knappe jonge man als Hollywood-regisseurs die belt voor de invulling van hun laatste film rollen. Terwijl s'enchaîne voor de prachtige Jude, vinden we in "Welkom in Gattaca" en "Midnight in de Tuin van Goed en Kwaad" in 1997, in "eXistenZ" en "The Getalenteerde Mr Ripley Minghella voor" in 1999, en in "Stalingrad" en "Artificial Intelligence" in 2001.
De acteur lijkt niet te willen worden voortbewogen tot de status van superster, dus hij aarzelde lang voordat leidende rol beslissend zijn voor zijn carrière. Toch heeft hij getekend met het succes bij het waarborgen van de ster van "Cold Mountain" naar Nicole Kidman.
De RHINESTONES en sequins eindelijk lijken te gelieve hem, dus hij gaat schieten als de eerste rol. Jude is overal, in films van allerlei aard, en naast de grootste sterren, is te zien in 'Closer' met Julia Roberts in "Sky Captain en the World of Tomorrow", met Angelina Jolie en Gwyneth Paltrow, alsook in " I Love Huckabee's "omgaan met Naomi Watts en" Tulip Fever "met Keira Knightley.
Jude Law, man droomde van alle vrouwen ter wereld een probleem is om de hare, zij echtscheiding met Sadie Frost en Sienna Miller breekt want ik mis is met de oppas van zijn drie kinderen. Niet gemakkelijk om een mooie jongen, maar dat betekent niet dat Jude Law te blijven beurt in een groot aantal films zoals "The Holiday", "The Limited" of kortweg "Sherlock Holmes".

Jude Law Biographie auf Deutsch - Jude Law Biography in English - Jude Law Biografía en español - Jude Law Biografia in italiano - Jude Law Biographie en Français - Jude Law Greek Biography - Jude Law Biografie in het Nederlands - Jude Law Biografia em Português - Jude Law Biografia w jezyku polskim - Jude Law Biography in Russian