Marc Lavoine

Marc Lavoine werd geboren op 6 augustus 1962 tot Longjumeau en ontdekte muziek luisteren Leo Ferre en jazz. Later ontdekte hij Gainsbourg, Dutronc die haar het verlangen om te schrijven. Maar alleen kinderdroom en Marc gaat naar het theater op de leeftijd van zestien. Voor het opslaan van zijn leven werkte hij als een bode op de Olympia, waar hij bewondering voor de monsters heilige liedjes cv's en droom. Hij presenteert zijn teksten aan Mevr. Coquatrix zijn deuren openen naar een record. Het succes zal nog een paar jaar sparen voor komende en pas in 1984 dat Frankrijk dansen op het ritme van "For A Biguine With You".
De muzikale carrière van Marc Lavoine is eindelijk van start gegaan, maar hij is niet vergeten zijn aantrekkingskracht op de komedie en de film probeert onder leiding van Chabrol in 1994. Sindsdien is tussen muziek en film optredens hij zich begeeft en succes. Zijn voorlaatste album uitgebracht in 2001 was samengesteld uit buizen, "Le Pont Mirabeau", "Alles wat ik vergeten", "Wil ik haar," nog steeds weergegeven in onze hoofden, wanneer men hem loslaat in 2005 zijn achtste album "L" Zomertijd ", die ons eens te meer aangetoond dat het inmiddels een belangrijke competitieprogramma van het Franse lied door opnieuw romantiek met een gevoel voor poëzie waardig Rimbaud en Apollinaire. Wat een geluk nooit alleen komt, Marc Lavoine blijft filmen en zal te bezichtigen in 2009 van drie films "The Ball actrices", "Mijn stiefvader is een Con" en "Freedom". Muzikaal bracht hij hetzelfde jaar 2009, zijn tiende album simpelweg getiteld "Deel 10", die de koploper op haar vrijlating.

Marc Lavoine Biographie auf Deutsch - Marc Lavoine Biography in English - Marc Lavoine Biografía en español - Marc Lavoine Biografia in italiano - Marc Lavoine Biographie en Français - Marc Lavoine Greek Biography - Marc Lavoine Biografie in het Nederlands - Marc Lavoine Biografia em Português - Marc Lavoine Biografia w jezyku polskim - Marc Lavoine Biography in Russian