Serge Lama

Serge Lama, wiens echte naam Chauvier Serge, werd geboren op 11 februari 1943 in Bordeaux. Zijn vader is een zanger die geniet een goede reputatie lokaal, maar niet in staat was om te penetreren en beslist een einde te maken aan deze activiteiten zanger hoopte op een dag zijn zoon overnemen. In de vroege jaren'60, Serge schreef zijn eerste liedjes en is een kleine serre Mireille. Hij zingt in Parijs cabaret en snel gesmeed een solide reputatie opgebouwd die het mogelijk maakt hem te verlaten zijn eerste 45 bezoeken in 1964. In 1965, een zwaar auto-ongeval alleen zijn break momentum en inderdaad moet hij vechten voor maanden en maanden om de autonomie ervan.
Hij keerde terug naar de schijnwerpers in 1967 het opnemen van een titel die is Frankrijk "De Rode Ballon" en werd zijn eerste album van het daaropvolgende jaar. Het zijn de jaren'70 en het gaat Lama buizen en concerten voor een publiek veroverde. In de vroege jaren'80, Serge begint een nieuwe uitdaging bij het schrijven van een musical over Napoleon. Het succes is enorm, maar Serge is een gevangene van deze rol en haar andere producten onopgemerkt blijven tot 2001. Dit jaar heeft het album "blad" geeft nieuw leven aan de carrière van deze grote man van het Franse lied en gelach donderende stem overweldigend. Sindsdien, Serge Lama vier albums "Op een dag, A Life", "multi ((zij))", "Accordéonissi-Words" en "Age of Horizons" voor het plezier van zijn fans.

Serge Lama Biographie auf Deutsch - Serge Lama Biography in English - Serge Lama Biografía en español - Serge Lama Biografia in italiano - Serge Lama Biographie en Français - Serge Lama Greek Biography - Serge Lama Biografie in het Nederlands - Serge Lama Biografia em Português - Serge Lama Biografia w jezyku polskim - Serge Lama Biography in Russian