Lacuna Coil

Lacuna Coil is een groep die in 1996 in Milaan (Italië) de eerste zogenaamde slaapstand van Goed dan Ethereal voor het kiezen van zijn definitieve naam. De stichtende leden van de groep worden Cristina Scabbia (geboren op 6 juni 1972) op zang, Andrea Ferro zingen en Marco Coti želáte op bas en 1999, de groep die de opleiding zoals we die vandaag kennen met de komst Marco Biazzi op gitaar), Cristiano MIGLIORE op gitaar en Cristiano Mozzate op drums.
In 1998 was hun muziek grotendeels geïnspireerd door de gotische verkeer maakt de groep tekent een contract met een platenmaatschappij en laat in het kielzog zijn het eerste album. Hun symfonische gothic metal onmiddellijk weet te betoveren het publiek en kan de groep worden uitgevoerd buiten Italië en de groep vormt de eerste delen van gerenommeerde groepen in heel Europa. Hun album "Comalies" in 2002 was een succes wordt bejubeld door de critici en het publiek vraagt. We moeten wachten tot 2006 bij het vinden van de groep, met de release van "Karma Code" een zware slag geslagen en levert een magische opus waarop de kristallijne stem van Cristina ruwe en Andrea zijn perfect bouwen waarde van korte composities maar effectieve baslijnen en pakkende gitaar verzadigde.

Lacuna Coil Biographie auf Deutsch - Lacuna Coil Biography in English - Lacuna Coil Biografía en español - Lacuna Coil Biografia in italiano - Lacuna Coil Biographie en Français - Lacuna Coil Greek Biography - Lacuna Coil Biografie in het Nederlands - Lacuna Coil Biografia em Português - Lacuna Coil Biografia w jezyku polskim - Lacuna Coil Biography in Russian