Lââm

Lamia, het best bekend onder het pseudoniem Lââm werd geboren op 1 september 1971 in het 12e arrondissement van Parijs. Na een grote familie, ze lijdt een nogal turbulente jeugd. Het is dus hoog in een voorstad van Parijs, de scheiding van zijn ouders is het scheuren van zijn familie. Alcohol, armoede, en geschillen zijn dagelijkse dit kleine Frans-Tunesisch. Dus het was slechts 6 jaar, Lamia wordt verstuurd naar een huis. Zijn vader die de voogdij over haar andere broers en zussen en zijn moeder verdwijnt. Het maakt toetsing alleen twee keer in meer dan twintig jaar.
Het is in zang, muziek en het comfort dat een meisje als het nodig is de steek gelaten door iedereen. Alleen deze passie niet geïnteresseerd, ze vaak weinig school en bijna criminaliteit. Op de leeftijd van 15 jaar, ze is naar een nieuw huis in Bourges. Het is daar dat zijn uitzonderlijke track is genoteerd. Het wordt zanger voor een orkest van de regio. Het is dan Ateliers omvatten Lied van Parijs, waar ze gedurende een hoorzitting ze slaagt uitstekend. Na dit, het gaat kleine banen, serveerster in een bar zanger in de metro en tal van andere dingen die helaas niet in staat hem te leven behoren. Lamia en haar vriend woonde tijdens deze periode in een 15 vierkante meter, zelfs niet kan genieten van het comfort minimum.
Het was tijdens een avond Hip Hop gelukkig prijzen dat hij lacht. Daar ontmoette ze twee muzikanten in feite dat haar leven zal veranderen. Verbaasd door zijn stempel in zijn soort track en uit de gewone, zij voornemens zijn om hem baas Herve Benhamou Heben Music label, waarmee ze tekenen een paar dagen later.
De eerste single uitgebracht in 1998, "My Feeling" maar de titel trekt geen aandacht van het publiek. In afwachting van de release van een nieuw stuk, werd ze de zangeres Mariah Carey en Michael Bolton. Ongeveer twee maanden later, ze lanceert nieuwe single "Zingen voor die ver van huis," hervat Michel Berger. Deze keer wordt de single is een kartonnen buis wordt verkocht aan een en een half miljoen exemplaren in minder dan 2 jaar. Hm ontvangen in januari 1999 een disc van diamant.
De zangers en het Franse publiek snel accepteren deze vrouw van uitzonderlijke vriendelijkheid. Zijn populariteit blijft groeien, en groeit meer toen zij de clan van de zangers, resto coeur.
Ook joins Princess Erika ter verdediging van de kinderen van de Derde Wereld, deze oorzaak: De Wings of Hope.
Lââm lot nog een tweede album dat voldoet aan wederom een groot succes, "A Life niet" lag effect op meer dan 100.000 exemplaren in slechts 2 maanden. Na een lange tocht, en een hoop werk, de zanger krijgt een beetje rust. Ze keerde terug in 2006 met een nieuw album, "Hot Blood". Wens hem alle succes dan voorheen.

Laam Biographie auf Deutsch - Laam Biography in English - Laam Biografía en español - Laam Biografia in italiano - Laam Biographie en Français - Laam Greek Biography - Laam Biografie in het Nederlands - Laam Biografia em Português - Laam Biografia w jezyku polskim - Laam Biography in Russian