La Grande Sophie

Voor het meten van een meter achtenzeventig, La Grande Sophie was beetje als de dag van zijn geboorte op 18 juli 1969 in Port-de-Bouc, in de buurt van Marseille. Zijn ouders moedigde hem aan de praktijk van muziek en het is aan de gitaar is het opschrift op de leeftijd van negen jaar. Het mounts zijn eerste alternatieve rock-band "No Entry", vier jaar later. Zijn bakje in de hand, Sophie is de sculptuur van Schone Kunsten in Marseille vertrokken twee jaar later zonder voltooiing van hun studie ook verslonden door zijn passie voor muziek. Hij ontspringt vestigen in Parijs, waar ze zingt in kleine kamers en heeft een naam in een netwerk van musici die gewaardeerd zijn stijl.
In 1997 ging ze haar eerste album opgenomen, "La Grande Sophie groeit." De verkopen zijn niet groot (5000 exemplaren), maar niets kan stoppen met de jonge vrouw die vrijgegeven zijn tweede album in 2001: "Het geluk Gate." Dit album is goed bekend en Sophie beginnen te vullen kamers met zijn naam wijst de weg. Het publiek en de media wordt geleverd met succes "Courage" van zijn derde album "En als ik was in 2004. Een Victoire de la Musique en bekroont deze welverdiende succes in 2005, het jaar van de uitgang van de vierde opus La Grande Sophie, getiteld "Suite" nog steeds sterk en rock teksten en meer schadelijke dan ooit. Nieuwe pagina in de muzikale geschiedenis van La Grande Sophie in 2009 met het album "Golven en streams", die vervoert ons eens te meer in zijn wondere wereld.

La Grande Sophie Biographie auf Deutsch - La Grande Sophie Biography in English - La Grande Sophie Biografía en español - La Grande Sophie Biografia in italiano - La Grande Sophie Biographie en Français - La Grande Sophie Greek Biography - La Grande Sophie Biografie in het Nederlands - La Grande Sophie Biografia em Português - La Grande Sophie Biografia w jezyku polskim - La Grande Sophie Biography in Russian