Kyo

Poher Benedictus, geboren op 27 juni 1979, zanger; Florian Dubos, geboren op 26 maart 1980, gitarist en zanger; Fabien Dubos, geboren op 03 juni 1978, drummer en Nicolas Chassagne geboren op 24 december 1979, gitarist en zanger ontmoetten elkaar op College in 1993. Fanned door dezelfde passie voor muziek besloten ze om een groep op.
Hun namen, Kyo, vonden ze in de wereld van de manga betekent "de universele regelt de activiteiten van het leven." Het eerste optreden in hun scholen en in kleine zalen in Parijs of zij de overname van delen van hun favoriete groepen: "Pearl Jam", "Rage", "Nivarna", "Soundgarden", enz.. Wanneer een springplank Rock, Kyo stands uit en tekent een contract met een platenmaatschappij en zijn eerste album kort daarop, in het begin van 2000. Succes is niet te gaan, maar de groep vermenigvuldigt het eerste deel van de gerenommeerde kunstenaar) Obispo, Indochine, enz.) .. In 2002 heeft de groep het tweede album uit, het enige dat geeft haar een naam, "The Way" onmiddellijk trok een breed publiek. De omzet nam af en de reputatie van de groep. De groep wordt beloond tijdens de Victoires de la Musique in 2004, waar hij wint 3 trofeeën. Eind 2004 beschikte het concern keert terug met zijn derde album, "300 laesies" meer leads en werkte in de teksten. Na een langdurige scheiding voor vier van elk lid van de groep kunnen werken aan persoonlijke projecten, moet Kyo vrijgegeven loop van 2009 gloednieuwe studio album.

Kyo Biographie auf Deutsch - Kyo Biography in English - Kyo Biografía en español - Kyo Biografia in italiano - Kyo Biographie en Français - Kyo Greek Biography - Kyo Biografie in het Nederlands - Kyo Biografia em Português - Kyo Biografia w jezyku polskim - Kyo Biography in Russian