Lisa Kudrow

Lisa Kudrow werd geboren op 30 juli 1963 in Los Angeles (USA) in een gegoede familie. Ze studeerde biologie in New York en de plannen om een onderzoeker. Terug in Californië, heeft het een echte openbaring om te zien spelen in het theater een van de vrienden van zijn broer. Ze besluit te nemen cursussen comedy en krijgt zijn diploma in 1989 en begon op te halen theater enkele kleine rollen in tv-series en ook in enkele kleine films voor de film "Impulse", "The Unborn", enz.. In 1993 won ze de rol van Phoebe, een mooie fofolle in de serie 'Friends'. In 1995, Lisa Michel Stern vrouw (zij hebben een zoon, Julian, in 1998).
Door zijn rol in "Friends", Lisa krijgt een aantal belangrijke toezeggingen voor films, waaronder "Sex en andere complicaties" in 1998 of "Blues maffia" in 1999. In 2003 werd de serie al beroemd maakte Lisa eindigt en de mooie weg naar de oprichting, scenario en de productie van een nieuwe reeks ( "Come-back"), die werd gesticht in 2005 en in dat zij in haar bezit de belangrijkste rol. Deze serie duurt slechts een jaar en ten slotte aan de film die Lisa Kudrow kijkt voor de rest van zijn carrière. In 2008 speelde ze in "PS I Love You" een film die over ontslagrecht zijn carrière en stelt hem in staat na te denken over de toekomst sereen met vier filmproject voor 2009/10.

Lisa Kudrow Biographie auf Deutsch - Lisa Kudrow Biography in English - Lisa Kudrow Biografía en español - Lisa Kudrow Biografia in italiano - Lisa Kudrow Biographie en Français - Lisa Kudrow Greek Biography - Lisa Kudrow Biografie in het Nederlands - Lisa Kudrow Biografia em Português - Lisa Kudrow Biografia w jezyku polskim - Lisa Kudrow Biography in Russian