Diane Kruger

Diane Kruger, wiens echte naam Heidkrueger Diane, werd geboren op 15 juli 1976 tot Algermissen (Duitsland). Passionate over dans al vanaf jonge leeftijd, ze is een tiener in Londen om toe te treden tot het Koninklijk Ballet. Na een verwonding, Diane moeten afstappen van een carrière als danseres en keerde terug naar Duitsland waar ze begonnen zijn in het modelleren. Haar schoonheid maakt het tot een topmodel en maakt het mogelijk om tegemoet te komen aan Diane interessant, onder andere, Luc Besson, die adviseert hem om lessen in drama.
Diane Kruger verhuisde naar Parijs, tussen de school en juweel komt met een prijs voor de beste actrice. In 2001 werd ze kennismaken met Guillaume Canet (met wie ze getrouwd blijven voor 5 jaar en wordt beschouwd als de man van haar leven) die biedt hem het volgende jaar zijn eerste grote rol in "mijn idool". Na een paar films, talent en de schoonheid van Diane maakt een kunstenaar gegeerd door Hollywood te spelen in verschillende producties: "Troy", "Benjamin Gates en de schat van de Tempeliers, enzovoort. Het betekent niet te vergeten de Franse cinema en zal in 2006 op de affiche van "Tiger Brigades". Binnen een paar jaar Diane bereikt de top van de affiche en lijkt vastbesloten om te blijven. In 2008, Diane Kruger is, onder andere, de affiche voor het tweede deel van de avonturen van "Benjamin Gates" en haar agenda is grotendeels juist, omdat tien films gepland.

Diane Kruger Biographie auf Deutsch - Diane Kruger Biography in English - Diane Kruger Biografía en español - Diane Kruger Biografia in italiano - Diane Kruger Biographie en Français - Diane Kruger Greek Biography - Diane Kruger Biografie in het Nederlands - Diane Kruger Biografia em Português - Diane Kruger Biografia w jezyku polskim - Diane Kruger Biography in Russian