Lenny Kravitz

Leonard Albert Kravitz werd geboren op 26 mei 1964 in New York van een blanke vader, een producent voor NBC en een zwarte moeder, actrice. Lenny is passionele muziek voor jong en vooral jazz en R & B. In 1974, zijn familie verhuisde naar Los Angeles waar Lenny integratie van het "California Boys Choir" geacht een koor in Californië. In 1978 werd hij toegelaten om cursussen in "Beverly Hills High School Music Programma".
Hij leerde spelen vele instrumenten en uitgebracht in 1982 met een diploma, maar voor het publiek tot in 1989 en het album "Let Love Rule" dat is Lenny. Vanaf dat moment Lenny laat meer op de voorgrond te plaatsen en blijft albums en tournees met dat magische charme het publiek. Auteur componist van de genie, Lenny Kravitz is een artiest die zingt voor een betere wereld, en als sommige mensen zeggen dat hij plagiarized, moeten wij erkennen dat zij heeft toegevoegd dat extra geeft zijn onnavolgbare stijl song . Het bewijst met zijn laatste album "It's Time For A Love Revolution", uitgebracht in 2008, waar Lenny betovert ons wederom met 14 tracks gesneden vakkundig.

Lenny Kravitz Biographie auf Deutsch - Lenny Kravitz Biography in English - Lenny Kravitz Biografía en español - Lenny Kravitz Biografia in italiano - Lenny Kravitz Biographie en Français - Lenny Kravitz Greek Biography - Lenny Kravitz Biografie in het Nederlands - Lenny Kravitz Biografia em Português - Lenny Kravitz Biografia w jezyku polskim - Lenny Kravitz Biography in Russian