Diana Krall

Diana Krall is geboren op 16 november 1964 in Nanaimo, Canada. Opgegroeid in een familie van muzikanten, zij studeerde piano vanaf 4 en wordt het beoogde resultaat van zijn leven aan een muzikale carrière. Zij kreeg een studiebeurs om te studeren aan het Conservatorium van Muziek in Berkeley, en werd een leerling van Jimmy ROWLES in Los Angeles. Na een korte terugkeer naar Nederland is eindelijk in New York haar verhuizing in 1990 naar brood verdienen met het spelen in een jazz-trio. Drie jaar later, ze zijn eerste solo album: "Stepping Out" en het publiek wordt een referentie voor het zingen de jazz. Het is waar dat Diana heeft alles wat u nodig heeft, haar stem stevig en zacht tegelijk, ritme, harmonie en vooral de sensualiteit dat maakt ons een reis naar het einde van de droom. Ze laat verschillende albums die allemaal bevestigen dat zijn talent, maar in 1999 met "When I Look In Your Eyes", die zijn carrière groeit explosief.
Ze werd bekroond met de Grammy voor Best Jazz Performer van de effecten en pass op alle frequenties. In 2001 werd ze vrijgelaten "The Look Of Love", die enkele miljoenen exemplaren verkocht en waarvoor het wordt algemeen erkend in Canada op de Victoires de la Musique. In 2003 is Diana Krall vrouw lElvis Costello, met wie ze heeft twee zoon in december 2006 (Dexter en Frank). In 2006, voor zijn terugkeer (na "The Girl In The Other Room", co-auteur met haar echtgenoot Elvis Costello in 2004) met "Van Dit Moment On, Diana Krall levert een album malen gewezen op minder stroperig tonen als de vorige, die een terugkeer naar de bronnen die fans zullen waarderen het prachtige blonde.

Diana Krall Biographie auf Deutsch - Diana Krall Biography in English - Diana Krall Biografía en español - Diana Krall Biografia in italiano - Diana Krall Biographie en Français - Diana Krall Greek Biography - Diana Krall Biografie in het Nederlands - Diana Krall Biografia em Português - Diana Krall Biografia w jezyku polskim - Diana Krall Biography in Russian