Anna Kournikova

Anna Kournikova werd geboren op 7 juni 1981 in Moskou. Zij ontving haar eerste racket op de leeftijd van 5 bij zijn ouders verkochten hun televisie met Kerstmis te bieden. Op de leeftijd van elf, ze verplaatst naar Bradenton, Florida (USA) te trainen met Nick Bollitierri. Het vertegenwoordigt zijn vaderland voor het eerst op de leeftijd van 14 jaar en won zijn eerste professionele titel volgend jaar.
Haar schoonheid is niet onverschillig laten sponsors die betalen enorme bedragen van al hun producten te bevorderen door het beeld van Anna. Dit komt tot uiting in zijn spel en zijn plaats in de wereldranglijst zal nooit meer zijn dan de 8e plaats. In 2002 is de mooie jongen Spaanse Enrique Iglesias en Anna zijn op de hoogte. Ze trouwden in 2004, die zij van plan zijn om te beginnen met een hele familie bij elkaar, maar helaas, het echtpaar gescheiden in 2007. Gepensioneerden tennis Anna Kournikova sinds 2006, het weigert aan te kondigen ze officieel maar het lijkt moeilijk voor zijn leeftijd terug naar boven.
Woonplaats: Miami, Florida, Verenigde Staten
Geboortedatum: 7 juni 1981
Geboorteplaats: Moskou, Rusland
Hoogte: 1.73 m
Gewicht: 56 kg
Professioneel sinds oktober 1995
Juist, speelt hij met twee handen backhand
Zijn moeder noemde zijn vader Alla en Sergei
Ze studeerde af aan de Ecole des Sports de Rusland in 1997
Ze steunt actief zijn eerste club, Spartak
Ze houdt van dansen, lezen en muziek
Haar favoriete stad is Parijs
Zijn favoriete toernooien zijn Roland Garros en Wimbledon
Zijn kleur is zwart Fetish
Ze houdt van dieren, kunst, mode, de oceaan en het strand.

Anna Kournikova Biographie auf Deutsch - Anna Kournikova Biography in English - Anna Kournikova Biografía en español - Anna Kournikova Biografia in italiano - Anna Kournikova Biographie en Français - Anna Kournikova Greek Biography - Anna Kournikova Biografie in het Nederlands - Anna Kournikova Biografia em Português - Anna Kournikova Biografia w jezyku polskim - Anna Kournikova Biography in Russian