Carolina Kostner

Carolina Kostner werd geboren op 8 februari 1987 in Bolzano (Italië). Het is zijn vader, ijshockey-speler en zijn moeder, skater, zijn passie voor schaatsen die begint vanaf de leeftijd van vijf jaar.
Het steeg in het eerste internationale ranking vierde in het Europees kampioenschap in 2003 en werd een van de belangrijkste Italiaanse hoop op schaatsen. Sinds ze heeft bevestigd al het goede dat we dachten van het naar het podium (derde) van de 2005 World Championship. Na een seizoen 2006 onder het niveau, Carolina Kostner keert terug naar de top van zijn soort door zich Europees kampioen in 2007 via een gratis programma succesvol. 2008 is het jaar van de bevestiging, sinds januari behoudt zijn titel en de Europese kampioenschappen in maart, werd ze vice-kampioen van de wereld. Op slechts 21 jaar, Carolina, zo gracieus en getalenteerde, maar belooft ons tijdig schaatsen in een lange en succesvolle carrière zeker.

Carolina Kostner Biographie auf Deutsch - Carolina Kostner Biography in English - Carolina Kostner Biografía en español - Carolina Kostner Biografia in italiano - Carolina Kostner Biographie en Français - Carolina Kostner Greek Biography - Carolina Kostner Biografie in het Nederlands - Carolina Kostner Biografia em Português - Carolina Kostner Biografia w jezyku polskim - Carolina Kostner Biography in Russian