Korn

In 1989 naar Bakersfield (Californië), James "Munky" Shaffer (gitaar), Reginald "Fieldy Snuts" Arvizu (bas) en David Silveria (drums) vormen een kleine groep die over de maanden en jaren steeds belangrijker geworden op de lokale scene. Daarna, Brian "Head" Welch (gitaar) en Jonathan Davis (zang) komen zich bij de groep verandert haar naam in Korn in 1993.
De groep zijn eerste album van het daaropvolgende jaar. Dit album, bereikt elke dag terug naar de door de metalen klinkt krachtig en de cd verkoopt 500 000 exemplaren. Het enorme succes van de eerste groep in 1998 met "Volg de leider", een album met songs weg hard en nadert debuut van de rap op sommige titels. Albums met elkaar verbonden zijn en zijn niet gelijk "problemen" in 1999 en zeer melodieus, "Untouchables" in 2001 komt een laag van melodie naar de vorige en geeft een geborsteld metaal album, "Take A Look In The Mirror" in 2003 een terugkeer naar muziek met meer simplistische en catchy. In 2004, gitarist Brian Welch verliet de groep, maar dat hoeft niet tot vertraging van de artistieke passie van de groep die zijn uitgebracht "Zie je On The Other Side" in het najaar van 2005 in lijn met de vorige maar nog altijd heeft geïnspireerd. In 2007 is de achtste album Korn, "Untitled" is gelijk aan de inkomsten die het succes van de groep met sterke melodieën en catchy.

Korn Biographie auf Deutsch - Korn Biography in English - Korn Biografía en español - Korn Biografia in italiano - Korn Biographie en Français - Korn Greek Biography - Korn Biografie in het Nederlands - Korn Biografia em Português - Korn Biografia w jezyku polskim - Korn Biography in Russian