Beyoncé Knowles

Beyonce Giselle Knowles werd geboren op 04 september 1981 in Houston, Texas. Vanaf een jonge leeftijd bathes ze in een muzikaal universum en in de leeftijd van tien klimt ze met vier schoolgenoten zijn eerste groep, de "Girls Time". Ze brengen zelfs een tv-show, maar zonder resultaat. Beyonce Toch blijft geloven in de song en spitst zich toe op het schrijven van songteksten. De groep wijzigde haar naam om te dopen tot "The Dolls" en Beyonce's ouders die al hun geld proberen te lanceren.
In 1995 werd de nieuwe naam wijzigen voor de groep te lezen "Destiny's Child." Na jaren van hard werken, wordt de groep beloond worden en ondertekend zijn eerste opdracht. Hun eerste single "Nee, nee, nee" werd uitgebracht in 1997, een succes wordt gevolgd door een 1e album. Hun tweede album brengt de internationale erkenning. De Destiny's Child zijn allemaal top ranking voor 4 jaar, maar Beyonce wie de oprichters en leider wil meer onafhankelijkheid en begon een solo carrière met het opnemen van een eerste single die ook de soundtrack van "Austin Power 3". Aangemoedigd door het succes ze zijn eerste solo album in de zomer van 2003: gevaarlijk in Love ".
Beyonce is een kunstenaar onverzadigbare, ze dromen te schitteren in Hollywood en een Oscar, heeft een kledinglijn, en zei dat ze dankt haar succes aan haar familie en de inspanningen die zij heeft gedaan, maar omdat Het is getalenteerd. En talent, ze is niet ontbreekt, bewijzen met zijn tweede album ( "B-Day"), deze is uitgebracht in 2006, de dag van zijn vijfentwintigste verjaardag. Eind 2008 uitgebrachte "I Am .. Sasha Beestachtig", geproduceerd door Timbaland is in lijn met wat Beyonce Knowles heeft gedaan sinds het begin en moet delight fans.

Beyonce Knowles Biographie auf Deutsch - Beyonce Knowles Biography in English - Beyonce Knowles Biografía en español - Beyonce Knowles Biografia in italiano - Beyonce Knowles Biographie en Français - Beyonce Knowles Greek Biography - Beyonce Knowles Biografie in het Nederlands - Beyonce Knowles Biografia em Português - Beyonce Knowles Biografia w jezyku polskim - Beyonce Knowles Biography in Russian