Nicole Kidman

Nicole Kidman werd geboren op 20 juni in Honolulu in 1967 aan de ouders van Australische oorsprong. Na een kort verblijf in Washington, zijn gezin keert terug naar vaderland en dat is waar Nicole groeide. Het is zeer vroeg passie voor de klassieke dans in de adolescentie en gaat naar de plek ter bestrijding van verlegenheid. Na inwinning van een rol in een tv-film die won met enig succes, ze de school verlaten om zich volledig wijden aan zijn baan als actrice. In 1989 heeft vastgesteld om een naam ze verhuisde naar Hollywood en draait snel in zijn eerste film. Deze film ( "White Calm") is geen succes, maar het laat Nicole om eruit te komen en krijgen het volgende jaar een grotere rol naast Tom Cruise in "Blue Thunder". In 1991, enkele weken na het filmen van Nicole en Tom getrouwd zijn (ze zijn gescheiden in 2001 en Nicole krijgt voogdij over hun twee geadopteerde kinderen: Isabella en Connor). Met zijn talent en genialiteit media staatsgreep, de carrière van Nicole Kidman is eindelijk gelanceerd.
Van "kwaadwilligheid" in 1993 door middel van "klaar voor iets", "Batman Forever" (1995), "Portrait de Femme" (1996), "The Pacific" (1997), "The Ensorceleuse" (1998), "Eyes Wide Shut "(1999)," Moulin Rouge "(2001) en vele andere films Nicole Kidman heeft invloed op alle stijl en schijnt in alle genres. Het is beloond met vele festivals en wordt vaak genomineerd voor een Oscar. En Nicole Kidman niet wisten we al sinds finish keerpunt zijn dagboek is gevuld tot 2010.

Nicole Kidman Biographie auf Deutsch - Nicole Kidman Biography in English - Nicole Kidman Biografía en español - Nicole Kidman Biografia in italiano - Nicole Kidman Biographie en Français - Nicole Kidman Greek Biography - Nicole Kidman Biografie in het Nederlands - Nicole Kidman Biografia em Português - Nicole Kidman Biografia w jezyku polskim - Nicole Kidman Biography in Russian