Alicia Keys

Alicia Keys werd geboren in New York op 25 januari 1981. Vanaf haar vroegste kinderjaren ze badend in de cultuur ziel. Ze begon te zingen in de kerk en het bestuderen van de klassieke piano voor een periode van zes jaar tot acht jaar. Ze later op Manhattan's Professional Performance Arts School, waar hij verwerft een indrukwekkende vocale techniek. Op vijftien, ontmoette ze een manager named Jeff Robinson, een plotselinge en mollig man draagt een zonnebril luxe dat zou maken Biggie mooi. De man is intelligent. Hij wil niet dat haar beschermde carrière maken als snel als een flits in de pan.
Na veel zingen op de lokale scene, Alicia is benaderd in 1998 door Arista, die een contract getekend. Zij doet haar werk, het schrijven en componeren van songs, waarvan sommige gedateerd terug naar haar tienerjaren. Clive Davis, de producent die met haar gewerkt dan mounts zijn eigen label J Records en Alicia volgt. In 2001 werd zijn eerste album is uitgebracht onder de naam Songs in A Mirror.
De eerste week, 236 000 exemplaren zijn verkocht, dat is groot genoeg voor een nieuw album. Maar de tweede week woord van mond-en televisie-blootstelling is zo groot dat winkels 450 discs hebben verzocht om 000 exemplaren ... Het begin van de glorie ...
Twee jaar later, na gecharmeerd alle kleine wereld van de R & B en De La Soul, Alicia Keys komt terug met een tweede album "The Diary van Alicia Keys", uitgebracht in het najaar van 2003 en geniet een uitstekende recensies. Alicia in 2004 schreef een boek ( "Tears for Water: Liedboek van Poems and Lyrics") die, zoals de titel aangeeft, woorden en gedichten schreef ze. Het was niet tot 2007 te hebben het genoegen om te horen opnieuw de Queen De La Soul met zijn nieuwe album "As I Am", zoals ze beschreven de ontmoeting tussen Flanklin Aretha en Janis Joplin, terwijl een programma en voor het ware geluk oren.

Alicia Keys Biographie auf Deutsch - Alicia Keys Biography in English - Alicia Keys Biografía en español - Alicia Keys Biografia in italiano - Alicia Keys Biographie en Français - Alicia Keys Greek Biography - Alicia Keys Biografie in het Nederlands - Alicia Keys Biografia em Português - Alicia Keys Biografia w jezyku polskim - Alicia Keys Biography in Russian