Claire Keim

Keim Claire werd geboren op 8 juli 1975 in Senlis (Frankrijk), een architect vader en een moeder tandarts. Teenager, ze droomde van een actrice te worden en de kracht van de bestemming door het volgen van het advies van Catherine Jacob, die leiding geeft de richting van Florent Cours. Ze vond het snel te groot en vervelend en vertrekt naar alle audities. Door middel van doorzettingsvermogen, het is gemarkeerd door Jean-Jacques DEBOUT die in 1993 bood hem zijn eerste grote rol in de musical "Paul en Virginia."
Zijn carrière werd gelanceerd toen ze schakelt de TV-serie "De Ogen van Helena" (Claire is het lied dat interpreteert de generiek). Het spreekt vervolgens rollen in films ( "De betekenis van zaken", "Le Roman de Lulu", enz..), Dan benadert de muziek door het opnemen van een duet met Marc Lavoine. Claire Keim, getalenteerde jonge vrouw, en raakt aan alles, is verdeeld tussen televisie (The Lord of the Zodiac), theater (Diner Onder Vrienden), film (La Ferme rebellen) en de muziek waar ze zich heeft beziggehouden met de grootst is. Zijn tienermeisje dromen worden vervuld en kan nu bogen op te hebben gedaan een mooie reis dat is zeker verre van compleet. Net als iedereen lijkt te slagen, dan is de moeder sinds augustus 2008 in een klein Uhaina ze had met de voormalige footbaleur Bixente Lizarazu.

Claire Keim Biographie auf Deutsch - Claire Keim Biography in English - Claire Keim Biografía en español - Claire Keim Biografia in italiano - Claire Keim Biographie en Français - Claire Keim Greek Biography - Claire Keim Biografie in het Nederlands - Claire Keim Biografia em Português - Claire Keim Biografia w jezyku polskim - Claire Keim Biography in Russian