Ronan Keating

Ronan Keating werd geboren op 3 maart 1977 in Dublin (Ierland). Gefascineerd door muziek en dans, ging hij in 1993 een hoorzitting in het kader van een groep jongens in de bouw: Boyzone, deze wordt gebruikt. Jongens in het midden-band, de groep komt een groot succes en het succes enchaine. Côte coeur, Ronan Keating breekt de harten van duizenden jonge meisjes trouwen in 1988 het model Yvonne Connolly, met wie hij drie kinderen (Jack, geboren in 1999, Maria, geboren in 2001 en Ali werd geboren in 2005). Van 1994 tot 2000 heeft de groep drie albums uitgebracht, waarmee eindeloos toeren en geeft honderden interviews. Dit is een uitstekende school voor Ronan Keating besloten dat vanaf 1999 te gaan solo.
Zijn eerste single ( "When You Say Nothing At All") aan een groot succes en laat hem om zijn eerste album ( "Ronan") vindt hetzelfde succes. Voor zijn tweede solo-album in 2002 ( "Bestemming") Ronan Keating met hetzelfde succes. Het moet worden gezegd dat de popmuziek getrokken uit hetzelfde register dat was wat aangetrokken Boyzone fans. Toen in 2003, besloot hij om een album dichter bij zijn muzikale inspiraties, "Turn It On", het publiek niet volgen. Het is een lange droge periode, die begint voor Ronan. Zijn volgende twee albums hebben niet het succes gehoopt. In 2007 Boyzone kondigt zijn terugkeer op het podium voor een reeks concerten en een nieuw album. De bekendheid van dit rendement ten goede zal komen aan Ronan. In 2009 nam hij een album gevuld met gevoeligheid gewijd aan zijn moeder overleed aan kanker in 1998 "Liedjes voor mijn moeder".

Ronan Keating Biographie auf Deutsch - Ronan Keating Biography in English - Ronan Keating Biografía en español - Ronan Keating Biografia in italiano - Ronan Keating Biographie en Français - Ronan Keating Greek Biography - Ronan Keating Biografie in het Nederlands - Ronan Keating Biografia em Português - Ronan Keating Biografia w jezyku polskim - Ronan Keating Biography in Russian