Keane

De groep Keane werd geboren uit de ontmoeting tussen Tom Chaplin (08/03/1979, zang), Tim Rice-Oxley (02/06/1976, piano) en Richard Hughes (08/09/1975, drums) op de bank d een school of Hastings in Engeland. Na 5 jaar voor het testen van hun geluid tijdens concerten en met een catalogus van originele titels steeds belangrijker, het trio werd benaderd door een klein label voor het opnemen van een single.
Succes is niet te gaan maar het laat Keane te maken van zijn inschrijving in de wereld van show-biz zij worden uitgenodigd om een aantal radio-uitzendingen, waaronder BBC 6 Music. Na een tweede single (4000 exemplaren) en een nieuwe reeks concert, de groep is eindelijk klaar om de grote stap en het is logisch dat Island Records te tekenen de catalogus. Het eerste album "hoop en vrees" werd uitgebracht in 2004. Onmiddellijk, radio-en televisie-eigendom singles uit en spelen ze massaal te dragen aan de groep succes. Keane maakte een triomfantelijke tournee in het Verenigd Koninkrijk en won zelfs een paar data in Europa, de Verenigde Staten en Japan. Deze rage voor Keane, dat de lezers van Q magazine hebben gekozen als de beste groep van 2004 is te wijten aan hun emotioneel geladen nummers en nog eens praten over universele thema's. Deze gevoelens zijn terug te vinden in de nieuwe film groep in 2006 "Under The Iron Sea" versierd met een diepe muziek en meer intens. In 2008, nieuwe opus voor het trio "Perfect Symmetry", zegt Keane looptijd van een groep die bekend werd gevoerd in het Engels pop.

Keane Biographie auf Deutsch - Keane Biography in English - Keane Biografía en español - Keane Biografia in italiano - Keane Biographie en Français - Keane Greek Biography - Keane Biografie in het Nederlands - Keane Biografia em Português - Keane Biografia w jezyku polskim - Keane Biography in Russian