Anthony Kavanagh

Anthony Kavanagh werd geboren op 26 september 1969 in de buitenwijken van Montreal (Canada) ouders Haïtianen zijn gevlucht, het politieke systeem van hun land. Hij had altijd een smaak voor humor en imitatie en wordt de lieveling van zijn school in parodying Michael Jackson en Eddie Murphy. In 1989, toen deze zich in verschillende bars en vergaderruimtes met enig succes, hij stelde zich voor en wint "de nationale controle-Just for Lacht", dat biedt onmiddellijke roem. Gedurende drie jaar hebben deelgenomen aan tal van Anthony show, maar niet genoeg herhalen en uiteindelijk vervelen het publiek.
Op voorwaarde dat wat niet vermoorden ons sterker, Anthony, werd ondervraagd en keerde terug naar de schijnwerpers in 1992, maar deze keer besloten niet te verlaten de schijnwerpers. In 1995 heeft het zich ook voordoet op het podium in zijn eerste one-man show en in 1996 ging hij naar de Franstalige wereld veroveren door deel te nemen aan een festival van de lach in Zwitserland. Met Pascal Légitimus werkt het herschrijven van zijn schetsen en in 1998 begon een tournee die hem naar de vier hoeken van de zeshoek. Het publiek valt in de ban van de knappe jonge man en het opnieuw. Anthony participeert in tal van televisie en het gemak maakt hem de ideale kandidaat om de "NRJ Music Awards, de grootste Franse ras show in 2002. Sindsdien, Anthony rendement per jaar te presenteren deze show voor te bereiden en niet te vergeten het schrijven van zijn volgende one man show "De demonen van Arkange" in 2006. Tourjours Anthony Kavanagh in actie deze Frankrijk in 2006 over "Dancing Show" en "Shymphonic Show" en in 2008 werd het nieuwe one man show "Anthonykavanagh.com".

Anthony Kavanagh Biographie auf Deutsch - Anthony Kavanagh Biography in English - Anthony Kavanagh Biografía en español - Anthony Kavanagh Biografia in italiano - Anthony Kavanagh Biographie en Français - Anthony Kavanagh Greek Biography - Anthony Kavanagh Biografie in het Nederlands - Anthony Kavanagh Biografia em Português - Anthony Kavanagh Biografia w jezyku polskim - Anthony Kavanagh Biography in Russian