Patricia Kaas

Patricia Kaas werd geboren op 5 december 1966 in Forbach in Lotharingen, een Franse vader en een Duitse moeder. Zij doet zich voor op het podium vanaf zo jong als acht jaar in de interpretatie van effecten Populaire zangers (Sylvie Vartan, Claude François, Mireille Mathieu, Liza Minnelli, enz.) .. Ballroom in familiefeesten, kleine smederij artistique Patricia is een wereld van haar eigen en uiteindelijk worden in 1985 en zijn eerste single, "Jalousie" en die, indien zij niet voldoen aan een groot succes, maakt het een mooie kaart die zal zijn deuren openen.
Dit wordt gedaan in 1987, na zijn ontmoeting met Didier Barbelivien, lotgevallen "Mademoiselle Chante Le Blues". De titel is een groot succes en het album dat komt in het kielzog ontvangt dezelfde welkom van het publiek. Patricia ging op tournee in Frankrijk en in heel Europa of zij wordt gezien als een nieuwe Piaf. De volgende albums verkopen honderdduizenden en zijn herhaaldelijk beloond door Victoires de la Musique. Omringd door de beste componisten (Goldman, Obispo, Roda-Gil, etc.). Alles lijkt te slagen Patricia, die in 2001 besloten om deel te nemen in de film voor het spelen in Claude Lelouch 'En Nu Dames en Heren ...". Zij worden ook de soundtrack van de film, die helpt haar internationale succes. In 2003 werd vrijgegeven "Sex Fort" die wederom wordt gevolgd door een ongelooflijke tour leidt dat de jonge vrouw rond de planeet. We moeten wachten voordat de vijf jaar opnieuw te hebben gehoord Patricia Kaas op haar achtste studio album, "Kabaret", kwam eind 2008 gereed. Zoals gebruikelijk, het geeft prioriteit aan de krijtlijnen voor nieuwe film en een groot deel van het jaar 2009 zal worden bezet door een internationale tournee te bevestigen en haar plaats in ambassadeur van de Franse lied.

Patricia Kaas Biographie auf Deutsch - Patricia Kaas Biography in English - Patricia Kaas Biografía en español - Patricia Kaas Biografia in italiano - Patricia Kaas Biographie en Français - Patricia Kaas Greek Biography - Patricia Kaas Biografie in het Nederlands - Patricia Kaas Biografia em Português - Patricia Kaas Biografia w jezyku polskim - Patricia Kaas Biography in Russian