K-Maro

K-Maro, wiens echte naam Cyril Kamar werd geboren in Libanon, op 31 januari 1980. Hij weet dat de oorlog tot zijn familie expatriates, eerste tot en Frankrijk, vervolgens in Quebec in 1995. Daar is hij ontdekt een passie voor muziek en beklom zijn eerste band "The Messengers Van Her" (LMDS). De groep won twee albums die enig succes in Quebec, voor het bewijs: de groep van gekozen Openbaring Scene Francofolies de Montreal in 1998 en ontving de prijs voor beste hip-hop album in 2000.
Echter, K-Maro beslist solo te gaan en losgelaten in Quebec's eerste album in 2002: "I Am A l'Ancienne." Het succes was direct en K-Maro beslist om te beginnen met een aanval op de Franse markt te verlaten "The Good Life" in 2004. Meteen daarna wordt het publiek wordt verleid door zijn stijl en de titel "Woman Like U" vliegt naar de top van de hitlijsten. Begonnen in 2005, wordt beloond door een NRJ Music Awards voor beste song francophone. Maar K-Maro niet stopt daar niet tevreden met het schrijven en produceren van hun albums, opende hij een restaurant in Miami en haar lot kleding merk de markt gebracht onder de naam van zijn woonplaats: Balbec. Na de afrit einde van 2005 "Million Dollar Boy" bijna onopgemerkt voorbij, K-Maro beslist niet te laten meeslepen door de tornado van allure. In 2008 werd de grote comeback van de zanger-rapper op de draaitafels met het album "Perfect Stranger" dat slaat helemaal in het Engels en moeten doen de banden met het succes dat zij verdient.

K Maro Biographie auf Deutsch - K Maro Biography in English - K Maro Biografía en español - K Maro Biografia in italiano - K Maro Biographie en Français - K Maro Greek Biography - K Maro Biografie in het Nederlands - K Maro Biografia em Português - K Maro Biografia w jezyku polskim - K Maro Biography in Russian