Milla Jovovich

Milla Jovovich Natasha is geboren op 17 december 1975 in Kiev, Oekraïne, een actrice moeder en een vader natuurkundige. Zijn familie verliet de Sovjet-Unie om zich te vestigen in Californië uit wanneer Milla was 5 jaar oud. Ze wil heel jong naar een artistieke loopbaan en nam cursussen komedie. Maar een fotograaf verandert alles: Herb Ritts die heeft een foto van Milla zullen ondertekenen een Italiaanse mode magazine voortbeweegt het meisje (11 jaar) aan de top. Milla werd een van de meest gevraagde top model van het moment.
De filmmakers beginnen te kijken, maar ook op de rol die zij aanbieden, zijn vaak slecht. Zij erkent echter wel enkele, maar niet tot 1997 en "The Fifth Element" door Luc Besson te zien ontploffen Milla talent op het grote scherm. Na een kort huwelijk met Luc Besson en de verfilming van "Joan of Arc, Milla te enchaîne films verontrustend en futuristisch universum:" Ultraviolet "," Resident Evil "" Resident Evil: Apocalyspe. "
Passionele muziek, Miller release ook twee albums in 1994 en 2001 waarin het is verrassend om te ontdekken nog een andere kant van zijn persoonlijkheid, die zorgt voor een echte lust voor het oor. In 2007 gaf de geboorte van haar eerste kind Ever Gabo (vader is Paul WS Anderson) vóór hervatting van het pad van de studio's te schieten van de derde aflevering van de serie Resident Evil "Afterlife" en ten minste zes andere films.

Milla Jovovich Biographie auf Deutsch - Milla Jovovich Biography in English - Milla Jovovich Biografía en español - Milla Jovovich Biografia in italiano - Milla Jovovich Biographie en Français - Milla Jovovich Greek Biography - Milla Jovovich Biografie in het Nederlands - Milla Jovovich Biografia em Português - Milla Jovovich Biografia w jezyku polskim - Milla Jovovich Biography in Russian